Apartman Corelli

Apartmani Corelli - Pazin
ID: 2322

Apartmani Corelli

Najbolji smještaj u Draguću je Apartman-sobe Corelli, za sve one koji vole selo ,prirodu, predivnu panoramu, domaću hranu, vino... kategoriziran je sa tri zvjezdice, ugodno će vas iznenaditi... Apartman Corelli smješten je na glavnom trgu gradića Draguć, s istaknutom terasom, okruženu cvij...

Detaljan opis

Apartman Corelli

140 m2 - Cijela kuća - Broj soba: 3, Broj kupaonica: 2, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 5,


Opis
Najbolji smještaj u Draguću je apartman-sobe Corelli, za sve one koji vole selo ,prirodu, predivnu panoramu, domaću hranu, vino... kategoriziran je sa tri zvjezdice, ugodno će vas iznenaditi... Apartman Corelli smješten je na glavnom trgu gradića Draguć, s istaknutom terasom, okruženu cvijećem i stolom za odmor, uz dobru kapljicu vina.Apartman Corelli se sastoji od tri uređene sobe; jedna dvokrevetna i dvije sa dva jednokrevetna ležaja; dvije kompletne kupaonice (tuš i kada). Da bi odmor bio potpun gosti mogu uživati sami u pripremanju jela s roštilja. Za vas su otvoreni cijele godine i uvijek ste dobrodošli... Draguć se nalazi na 25 minuta vožnje od grada Rijeke i Opatije. Najbliži gradovi su mu Pazin (13 km) i Buzet (13 km). Udaljen je 40-tak minuta vožnje od Trsta.

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Korištenje roštilja
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Grijanje
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Perilica za rublje
 • Korištenje roštilja

Cijene smještaja

5+0 Apartman Corelli

Cijena smještaja na noć
Datum Za 5 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja
Cijene na upit
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 0 % od ukupne cijene.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.
Dolasci: Bilo kojim danom

Uključeno u cijenu:
Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Kućni ljubimci: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Pazin?
Pazin je administrativni centar Istre jer se nalazi u njenom samom središtu. Tu je Pazinska jama, iznad koje se na strmoj sijeni nalazi Kaštel, srednjovjekovno središte grada u kojem se danas prostiru Etnografski muzej i Muzej grada Pazina. Pazinski kaštel je najočuvanija srednjovjekovna utvrda u Istri. Spominje se još 983. godine, od kada je više puta bio napadan i rušen. U kaštelu se nalazi Etnografski muzej i Muzej grada Pazina. Tu se nalazi preko 4000 predmeta, od narodnih nošnji, poljoprivrednog alata do raznih suvenira. Tu je i Pazinska jama poznata prirodna atrakcija ovog dijela Istre, te je zakonom zaštićena. Duboka je 130 metara i predstavlja jedinstvenu hidrogeološku i speleološku pojavu, budući da ovdje ponire rijeka Pazinčica. Njena tajnovitost potakla je pisca Julesa Verna da dio radnje jednog romana smjesti upravo u nju. Ulaz u jamu nadsvođuje polukružna šupljina zvana Danteovo predvorje, a do stotinjak metara udaljene dvorane u kojoj je Martelovo jezero, vodi uski podzemni kanal. Crkva Sv. Nikole je nazvana po zaštitniku Pazina, a sagrađena je još 1266. godine. U 15. stoljeću je rekonstruirana i proširena u goričkom stilu, što je vidljivo po mrežastom svodu oslikanom freskama koje prikazuju stvaranje svijeta, Adama i Evu, te anđele, a spadaju među najljepše kasnogotičke primjerke u Istri. U crkvi se nalaze i velike orgulje iz 1780. godine, a pored crkve je veliki zvonik visok 45 metara.